|
Sveiki. Noriu su jumis pasitarti. Važiavau kelliu Vilnius - Kaunas. Prie Kauno mane sustabdė kelių policija policininkas pasakė, kad aš viršijau greitį . Bet aš tikrai žinau, kad neviršijau greičio, nes žinojau, kad stovi kelių policiją, pravažiuodami priešingu eismu automobiliai pamirksėjo žibintais. Magiistralėje važiavau apie 110km/h, paskui prasidėjo 80 km/h kelio ruožas, tai aš pristabdžiau ir žiūrėjau, kokiu greičiu važiuoju, nes kaip minėjau, kad žinojau, kad stovi kelių patrulis. Nuo ženklo 80, pravažiavau gal 300 metrų ir pamačiau, policininką, kuris stabdė mane. Paprašiau, kad parodytų man užfiksuotą mano greitį, jie parodė greitis 103 km/h, kai pažiūrėjau laiką, tai ten jokio laiko neužfiksavo, radarel aikas eina nesustodamas, tai policininkai pasakė, kad laikas nesustoja. Aš pasakiau, kad neturiu laiko su jais ginčitis nes pas mane egzaminas 8 val. tai jie pasakė, kad tuoj protokolą išrašysim ir galėsit važiuot, pasakiau, kad turėtų sažinės, jie man pridūrė visi mes klistame ir reikia mokėti už klaidas. Surašęs protokolą policininkas pasakė kur pasirašyti ir kur parašyti komentarus ir pasakė, kad komentaruose parašyti, kad skubėjau į egzaminą. Bet aš atsisakiau rašyti šę nesamonę ir parašiau, kad nesutinku. Aišku gerai, šioja situacijoje, kad į egzaminą atvykau laiku, tik nepėjau pasikartiti, nes apie 30 min.rašė protokolą. O egzaminą išlaikiau.
|