|
sveiki noriu suzinoti tokį man svarbų dalyką ,Kai sudegė mano tetis as ,kai dukra turejau per 3 menesius susitvarkyti palikima as to nepadariau kodėl??? Todėl, kad pirmus 2 mėnesius man ne tas buvo galvoje, labai buvo sunku ,paskutinį mėnesį as susirgau ,taip kad nesikeliau is lovos ,po to atsiguliau į ligoninę kelioms dienoms esu antros grupes invalidė ,ir buvo taip ,kad as praleidau terminą.Dar po menesio gavau skambutį is tetos ,is tevo sesers,su pasiulymu atsisakyti tevo turto.As to nepadariau kreipaiusi i notara isduoti man priklausancius dokumentus,ir vykau ieskotis advokato, Kai radau sutvarkem visus dokumentus į teisma ,po 1,5 menesio gavau saukimą į teisma ,aisku as įtraukiau tecio sesę ,kaip suinteresuotą asmenį ,be to dar turiu netikrą sesę kuri neatvyko pas notarą ir neatsako man į skambucius ,na gal jai nereikia viso sito bet as ją paminejau. dabar po to laisko gavimo gal po 2 savaicių gavau dar vieną laiską ,kuris mane labai pritrenkė ,kad teismas atidetas , mano tetos advokates prasymu. Nesuprantu vieno dalyko kaip gali klostytis teismas as juk esu dukra ,o ji sesuo ir ji is manes nori atimti tecio dalį kuo ji gali teisme pagrysti,,,kad man neatitektu man priklausanti tecio dalis . jai galima atsakykit man į sį klausimą adresu
|